Sesiune de pregătire teoretică – Online

Dragi Cursanți,

Revenim cu informații referitoare la Sesiunea de pregătire teoretică, ce va avea loc în perioada 10-12 iulie 2020.

Așa cum știți deja, este prima ediție a acestui nou concept, ce își propune să reunească multiple tematici (în module a câte 4 ore), cursanți din ambele etape de formare și diverși formatori. Sesiunea este recunoscută ca seminar teoretic de 18 ore și are caracter obligatoriu pentru studenții aflați în formare, deoarece tematica este impusă de curricula EAP (European Association for Psychotherapy), prin reprezentanta sa națională, FRP (Federația Română de Psihoterapie).

Datorită contextului în care ne aflăm, pentru a continua pregătirea studenților noștri dar și pentru a răspunde nevoilor de siguranță de care avem cu toții nevoie, sesiunea de pregătire teoretică se va desfășura online. 

Cursanții vor avea acces la pachetul destinat etapei în care se află. Absolvenții pot opta pentru oricare pachet (pachetul pentru Etapa de bază, sau pachetul pentru Etapa superioară). Detalii găsiți în documentul atașat.

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQmqyCINxf5R0ZpdTUyOcBW2ZJG3vvacgm9kTWpHUpEnO2_A/viewform?usp=sf_link

Preț: 400 lei. Înscrierea va fi considerată fermă doar după achitarea avansului de 200 lei, până cel târziu în data de 1 iunie 2020. Cei care au plătit prețul întreg, așa cum era el în versiunea inițială, vor primi înapoi diferența. Pentru orice clarificări, vă rugăm să ne scrieți.

 

Pachet Etapa de bază

Pachet Etapa superioară

Vineri

 

 

13-17

Teorii ale dezvoltării umane

Bakk-Miklósi Kinga

Tipuri de psihoterapii

Mihaela Țăranu

18-20

Elemente de etică (a muncii individuale, în grupuri, în organizație)

Comisia Profesională, Comisia Etică, Consiliul Director

Sâmbătă

 

 

9-13

Elemente de bază în psihoterapie

Adriana Oachiș

Psihodrama în abordarea temelor sociale și culturale

Varró Éva

15-19

De la warm-up prin acțiune la integrare

Silvia Zbucea

Factorii schimbării în psihodramă

Görög Ilona

Duminică

 

 

9-13

Abordarea psihopatologiilor în psihodramă

Sorina Bîrle

Cercetare în psihodramă

Grațiela Sion

* Programul (tema și lectorul) mai poate suferi mici modificări, cauzate de eventuale situații particulare ale lectorilor

 

Timp de lucru efectiv pentru fiecare cursant: 18 ore

Cost: 400 lei

Cui se adresează: cursanților sau absolvenților școlii de formare în psihodramă.

Cursanții vor avea acces la pachetul destinat etapei în care se află. Absolvenții pot opta pentru oricare pachet (pachetul pentru Etapa de bază, sau pachetul pentru Etapa superioară).

 

Contact: secretariatspjlm@gmail.com

 

 

Consiliul Director

*

Two contradictory principles are operating in the therapeutic investigation. One is the utterly subjectivist and existentialistic situations of the subject; The other is the objective requirements of the scientific method.